با استفاده از تکیه گاه ذهن ، هر ترسی را شکست دهید (بخش دوم)

ایجاد تکیه گاه ذهنی مثبت برای جلوگیری از ایجاد ترس
انتخاب خاطره ای متناسب با احساسی که لازم دارید…
مرحله اول:
خاطره ای را انتخاب کنید که به آن احساسات قوی و مثبتی داشته باشید. اگر می خواهید اعتماد به نفس خود را تکیه گاه ذهنی قرار دهید. از گذشته خود رویدادی را انتخاب کنید که واقعاً نسبت به آن اعتماد به نفس داشته باشید. و اگر این احساس شادی است که می خواهید از طریق تکیه گاه ذهنی خود دوباره آن را خلق کنید، لحظه ای را انتخاب کنید که احساس خوشحالی شدیدی داشته اید. و برای اینکه شهامت را به عنوان تکیه گاه بدست آورید. خاطره ای از زمانی را انتخاب کنید که استثنا نسبت به خود مطمئن بوده اید.
مرحله دوم :
با حافظه ارتباط برقرار کنید. با چشم خود خاطره را ببینید و آنرا زنده کنید. سعی کنید تصویر را بزرگتر ، روشن تر و واضح تر کنیداین در حالی است که عمداً احساسی را که از آن لذت می برید افزایش پیدا میدهید.
اگر نمی توانید زمانی را به یاد بیاورید که آن حسی را که می خواهید احساس کنید ، تصور کنید که آن کسی هستید که به خاطر داشتن این حالت خاص او را تحسین می کنید. کاملا خود را جای او بگذارید و به روش او فکر کنید، احساس کنید و اقدام کنید. به عنوان مثال ، تونی رابینز چقدر می تواند با اعتماد به نفس در مقابل تماشاگران برنامه اجرا کند؟ اوپرا وینفری یا لس براون یا سوز اورمان چطور؟ آنها در مقابل چیزی که فکر می کنید ترسناک است چگونه عمل می کنند؟ شما می توانید هر شخصی را که تحسین می کنید از جمله خودتان را انتخاب کنید! نکته اصلی این است که هرچه تصویر واضح تر باشد و هرچه احساسات شدیدتر باشد ، تکیه گاه شما بهتر خواهد بود.
مرحله سوم :
احساس را تکیه گاه قرار دهید. همانطور که در بالا ذکر شد ، هنگامی که احساسات مثبت را شروع می کنید ، یک محرک فیزیکی در بدن ایجاد کنید. می توانید دو انگشت خود را به هم بمالید ، لاله گوش خود را بکشید یا خود را به آرامی نیشگون بگیرید.همچنین می توانید از یک تصویر ذهنی خاص یا صدا برای ایجاد ارتباط بین تکیه گاه و تجربه استفاده کنید ، با این حال اکثر افراد می دانند که تکیه گاه فیزیکی برای آنها بهتر کار می کند.
وقتی احساسات در اوج است ، محرک خود را رها کنید. این ممکن است کمی تمرین لازم داشته باشد ، اما بعد از چند بار تلاش آسان تر می شود.
تکیه گاه ذهنی خود را با تمرین ایجاد و تثبیت کنید
مرحله چهارم :
تکیه گاه ذهنی خود را آزمایش کنید. برای این کار حالت ذهنی خود را بشکنید. تقریباً بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه کاری کاملاً غیرمرتبط انجام دهید تا ذهنتان کاملاً از این تمرین خارج شود. به عنوان مثال ، بروید یک لیوان آب بیاورید ، یا بخشی از آهنگی را که دوست دارید گوش دهید. پس از آن ، با استفاده از محرک خود ، تکیه گاه ذهنی خود را آزمایش کنید. اگر تکیه گاه ثابت شده باشد. همان احساسات شدیدی را که در آنخاطره حس می کنید.
مرحله پنجم :
تکرار کنید. برای رسیدن به بهترین نتیجه ، این روند را ۳ یا ۴ بار تکرار کنید. شما می توانید این کار را با همان خاطره و یا خاطرات مختلف برای همانحالت عاطفی که روشی عالی برای تقویت واقعی اثر محرک است، انجام دهید .به عنوان مثال ، اگر ۳-۴ خاطره مختلف از “اعتماد به نفس” را برای محرک خود جمع کنید ، دفعه بعد که به اعتماد به نفس نیاز داشتید می توانید از تکیه گاه خود استفاده کنید تا یک اعتماد به نفس قدرتمند در بدن ایجاد کند.
این روش شما را تحت کنترل نگه می دارد (یا تکیه گاه ایجاد میکند) بنابراین در هر موقعیت یا احساسی که هنگام نگرانی یا ترس سعی در انسداد شما دارد را تشدید نمی کنید. این به شما کمک می کند تا بر افکاری که در یک شرایط خاص فکر می کنید و احساسات و رفتارهایی که با آن افکار مطابقت دارد را تحت کنترل داشته باشید. هر وقت ترس ایجاد شد از تکیه گاه خود استفاده کنید تا بتوانید حالت مبتکرانه تری ایجاد کنید. که شما را آماده نگه دارد. همچنین میتوانید از این تجربه برای ایجاد یک تکیه گاه توسط تصویر سازی نتیجه نهایی تان بعد از به دست آوردن چیزی که از آن میترسید استفاده کنید.
این روند به مغز پیامی میفرستد که بدن دارد این تاثیرات را به جای ترس به صورت احساس هیجان تجربه میکند. این روش طریقه ی فکر کردن مغز در مورد شرایط را به حداقل میرساند و احساس ترس را از بین میبرد. هرچه این عمل در شرایطی که ترس ضروری نیست بیشتر تمرین می شود ، مغز بیشتر آن شرایط را با تکیه گاه منطبق میکند به جای اینکه با احساس منفی منطبق کند. به تدریج ، هر ترس که مانع موفقیت شما می شود ، می تواند با این روش برطرف شود!
نتیجه طبق اصول ذهن ناخودآگاه
آنچه اصول ذهن ناخودآگاهلدان تاکید دارد این است که ذهن خودآگاه تربیت نشده یا نفس , مدام با ایجاد ترس از از موفقیت ها جلوگیری میند . زیرا ایجاد ترس و نگرانی مانع از تغییر و حرکت به سمت خواسته میشود تا وضعیت را در همان شکل که هست حفظ کند . زیرا ذهن خودآگاه کارش از تغییر گریزان است و ثبات و حفظ بقا را در تحلیل و ایجاد ترس میداند تا ممانعت کند . بنابراین اولین قدم برای رسیدن به موفقیت و زندگی کردن در وضعیت دلخواه , آغاز تربیت همین ذهن تحلیل گر هست .
با تربیت ذهن خودآگاه , ذهن ناخودآگاه که مجری قدرتمند افکار و احساست ماست بهتر و سریع تر فعالیت خود را انجام می دهد. تکنیک های مختلف و موثر و در عین حال ساده ای وجود دارد که بتوان تکیه گاه یا همان شرطی سازی های ذهن را تغییر داد تا بیشتر ما را به سمت خواسته ها سوق دهد و این تکنیک که در این مقاله مطرح شد تکنیک موثری است که میتواند ترس های ذهن را تغییر دهد . ولی درست ترین راه در اصول ذهن ناخودآگاه تربیت ذهن خودآگاه هست .
“ترجمه مقالات با اصول ذهن ناخودآگاه توسط استاد ابراهیم منصوری”
درباره مدیریت
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید