راز سپاسگزاری در دست یابی به ثروت و سعادت

راز سپاسگزاری :
راز سپاسگزاری، در زندگیِ شما قانون بر تفکر و احساساتتان حکومت می کند چرا که تفکر و احساسات انرژی ھستند . طبق اصول ذهن ناخودآگاه هر آنچه را که می اندیشید و هر آنچه را که توجه و احساس می کنید . خواهی نخواهی به سوی خود جذب می کنید . چه خوب باشد و چه بد !
آیا این با اصول قانون جذب تناسب دارد ؟ بنده می گویم نه !!! این گزاره با اصول و قانون ضمیر ناخودآگاه تناسب دارد نه قانون جذب !
بر اساس مطالعات ۸ ساله ام از اصول ذهن ناخودآگاه که در تمام کتاب ها و سمینارهای مدرسان این حوزه در دنیا تدریس می شود ذهن ناخودآگاه تفاوتی بین حس خوب و حس بد و افکار خوب و افکار بد را نمی فهمد و هیچ قضاوتی برای این موضوع ندارد .
راز شکرگزاری
شما تبدیل به چیزی می شوید که بدان می اندیشید. طبق اصول ذهن ناخودآگاه شما ھرآنچه را که در موردش می اندیشید. اینکه با چه کیفیتی درباره آن موضوع به بافتن اندیشه هایتان اقدام می کنید. واقعیت بیرونی شما را می سازد .
اگر می اندیشید که
- « کارم را دوست ندارم »
- « پول کافی ندارم »
- « شریک زندگی خوبی پیدا نمی کنم »
- « نمیتوانم قبض ھایم را پرداخت کنم »
- « بچه ام مشکل آفرین است»
- « من ثروتمند نمی شوم »
- « ھمسرم افتضاحه »
و هزاران گزاره منفی دیگر شما در حال بافتن آینده خود به سبک و سیاق همین تفکر و اندیشه هایتان در ذهن ناخودآگاهتان هستید . و آنها را به سوی خود جذب خواهید کرد. قانون و اصول ذهن ناخودآگاه به شما می گوید که هر چه بیشتر قدرشناسی ، راز سپاسگزاری و سپاسگزاری همچون آهنربا عمل می کند . و این راز سپاسگزای است . اگر در مقابل هر اتفاقی چه خوب و چه بد به وجه مثبت آن نگاه کنید و تمرکزتان را بر جنبه مثبت اختصاص دهید . طبق اصول بی بدیل ذهن ناخودآگاه ذره بین تمرکز شما بر جذب اتفاقات و شرایط مثبت خواهد بود . و طبق قانون جذب نیز این مسئله کاملا درست است !
به چه می اندیشی
چون اصول ذهن ناخودآگاه یک قانون جهانی است !
راندا برن نویسنده کتاب پر شکوه « معجزه شکرگذاری » در بخشی از کتاب می گوید ؛
تاریخ سرشار از اشخاص سرشناس و نامآوری است. که شیوه ی شکرگزاری و راز سپاسگزاری را به کار بسته اند، و دستاوردهاشان ، آن ها را در میان برترین مخلوقاتی قرار داده است که تاکنون زیسته اند. مھاتما گاندی ، مادر ترزا ، مارتین لوترکینگ ، لئوناردو داوینچی ، افلاطون ، شکسپیر ، آئسوپ ، بلیک ،امرسون ، دیکنز ، پروست، دکارت ، لینکلن ، یونگ ، انیشتین و بسیاری از متفکران و اندیشمندان دیگر .
سپاسگزاری
اکتشافات علمیِ آلبرت انیشتین ، نگرش ما را به جھان تغییر داده است. و ھنگامی که درباره ی دستاوردھای تاریخی اش سؤال می شود ، او تنھا از سپاسگزاری نسبت به دیگران می گوید . یکی از ذھنھای بسیار درخشان تاریخ ، بیش از صدبار در روز از دیگران سپاسگزاری می کرد . آیا این شگفت آور نیست که بسیاری از ناپیداھای عالم بر انیشتین مکشوف شد ؟
او راز شکرگزاری و قدرشناسی را در تک تک روزھای زندگی اش تمرین کرد و در مقابل از انواع مواھب و نعمتھا برخوردار شد. اسحاق نیوتن -NEWTON راز سپاسگزاری در اکتشافات و دستاوردهای علمی نیوتن ھنگامی که از اسحاق نیوتن درباره ی راز دستاوردھای علمی اش سؤال شد، او گفت که بر شانه ی غولھا ایستاده است. در سالھای اخیر، اسحاق نیوتن به عنوان بزرگترین کمک کننده به علم و بشریت شناخته شده است.او ھمچنین ھمواره سپاسگزار تمام زنان و مردانی بوده که پیش از او زیسته اند.
دانشمندان، فلسفه دانھا، مخترعین، کاشفان و پیامبرانی که راز سپاسگزاری را به کار بسته اند. دستاورد آن را برداشت کرده اند و از توان ذاتیِ آن بسیار آگاه بوده اند . ھرچند که ھنوز قدرت و نیرو و راز سپاسگزاری برای بسیاری از افراد ناشناخته است. زیرا برای تجربه ی سپاسگزاری در زندگیِ خود باید آن را به کار ببندید.
وقتی از اصول ناخودآگاه آگاهی عمیقی داشته باشید حتی در بدترین شرایط نیز سپاسگزاری را بر شمردن شکایت ها ترجیح می دهید . نه بخاطر اینکه خوشناسی پیشه کنید بلکه بدلیل اینکه اصل ذهن ناخودآگاه را درست درک کرده اید. ذهن ناخودآگاه هیچ قضاوتی بر درست یا غلط بودن دستورات ذهن خودآگاهتان ندارد و صرفا بر اساس داده ای که ذهن خودآگاه بر ناخودآگاه ارائه داده است. محصول و اتفاقات و شرایط تجربه خواهد شد نه بر اساس شانس و اتفاق !
عالیجناب ذهن باشید و جذب کننده حرفه ای برکات خدا
درباره مدیریت
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید